WEDSTRIJD F. C. Dyn. Zelem - Zvc Sparta Diepenbeek  6 - 1

DATUM 26-01-2007  20:00

DOELPUNTEN 1 - 0 Johan Maes, 2 - 0 Tim Holtappels, 3 - 0 Eric Trippaers 4 - 0 Ingmar Cosemans, 5 - 0 Ingmar Cosemans 6 - 0 Ingmar Cosemans 6 - 1 Sparta Diepenbeek.

VERSLAG De Tweede competitie wedstrijd van de terug ronde was tegen Sparta Diepenbeek. In de stand staat Sparta Diepenbeek niet zo goed geklasseerd, maar dat wil uiteraard niets zeggen want tijdens de Winterstop is dit team versterkt met maar liefst 6 nieuwe spelers en daar komt nog bij dat ze de punten hard nodig hebben in de strijd voor het behoud met andere woorden alles behalve gemakkelijk. In de Score kun je zien dat het dit keer wat moeilijker was dan de vorige keer. Net zoals vorige week zijn we rustig aan de wedstrijd begonnen met een strakke verdediging en hebben we slim gespeeld. Via een aantal mooie combinaties konden we heel wat mooie kansen creëren zodoende dat we bij de rust verdiend op een 3 - 0 voorsprong stonden. Ook in de Tweede helft zijn we mooie kansen blijven creëren waardoor we konden uitlopen tot 6 - 0. Spijtig voor onze foutloze doelman Jeuris Ben moesten we nog in de laatste minuut een tegen doelpunt toestaan. Maar uiteraard zijn we zeer tevreden met deze mooie en verdiende overwinning De opstelling:1. Ben Jeuris, 2. Maes Johan, 5. Trippaers Eric, 6. Dipasquale Livio, 7. Billen Kevin, 8. Cosemans Ingmar, 9. Holtappels Tim